1

Téma: Ötletek/Plusz funkciók

Egy-két ötlet:
1: GraphZone lehetne "DropZone", illetve a DG2-ből ismert jobbgombos menü is elérhető legyen rajta
2: A Letöltött linkek oldalon a fájlokon duplaklikkre vagy jobbgombos menüből Futtatás/Megnyitás
3: Kis hiba hogy a Letöltött linkek darabszáma a Letöltött linkek lapon lévő linkek száma és nem a valós szám
4: Letöltés közben a százalék csak csíkot mutat, lehetne számmal is
5: A Letöltési listában ki/be kapcsolható oszlopok, illetve + A fájl neve oszlop

2

Válasz: Ötletek/Plusz funkciók

hello
azt meg lehetne oldani h amikor a trayikonra mutatok akkor alapvetően feljebb jelenjen meg a popup ablak, mert ha be van kapcsolva a tálca elrejtése akkor pont a tray ikonok felett jelenik meg és nem lehet rákattintani egyikre se, és igen idegesítő tud lenni néha hogy nem is azt akarom de arra megy az egér és előjön. vagy rakni egy opciót h ki lehessen kapcsolni a popupot

3

A letöltésekhez lehessen egy kis megjegyzést hozzáfűzni, ahova a letöltések jelszavát lehessen beírni, ne kelljen mindig visszakeresni! Köszi!

4

Azt meg lehet oldani, hogy a fájlkarbantartásnál a "Karbantartó" fájlonként csak 1-2 Mb-ost részt töltsön le?

5

Biggirboy írta:

A letöltésekhez lehessen egy kis megjegyzést hozzáfűzni, ahova a letöltések jelszavát lehessen beírni, ne kelljen mindig visszakeresni! Köszi!

lehet megjegyzést írni! nézz szét jobban a linkhozzáadás ablakon! wink

6

1) Összes kijelölése, másolás vágólapra, letöltés újból gombok, a kezdőlapon.

2) A letöltő linkek rendezhetősége csökkenő vagy növekvő sorrendbe, ha a fejlécre kattintunk.

Utoljára js7 szerkesztette (2009-05-23 20:58:26)

7

100 MBites netem van, így jó lenne, ha a GraphZone határa eddig elmenne, továbbá a sebességkorlát 130 kbyteos határ is kicsike, kb. 5 MB-os felső határ jó lenne (vagy beállítható a netkapcsolat sebessége, és a sebességhatár a sávszélig lenne állítható).

Másik ötlet, hogy a főablakban Ctrl+V-re beszúrja a vágólapon lévő linkeket (a vágólap figyelő funkciót ismerem, de nekem nem tetszik)

8

Letöltési lista ablakainak  beállítása...
Pl: nem szeretném, ha a megjegyzés oszlop megjelenjen, akkor azt ki lehetne venni...nagy a monitorom, de így sem fér bele minden adat és nem biztos, hogy mindent  szeretnék látni.
Sőt szerintem a decript-link teljesen felesleges, hogy alapból látszódjon.
Esetleg, ha megoldható lenne szívesen venném.
Egyébként Kíváló a Progi...végre egy magyar teljesen tiszta, használható dolog ... big_smile cool big_smile

Utoljára kroky szerkesztette (2009-07-05 05:59:18)

9

A dekriptált linkek kimásolására is lehetőség legyen ,
az addat.hu új megoldásához újra kell írni a programot .
A letöltési linkeket mentse el külön fájlba biztonsági mentésként akár többször is több fájlba automatikusan , mert akkor sokkal könnyebb visszakeresni mit hagyott ki .
pl: [dátum.idő].bak
ezt a fájlt csak kézzel töröljük egyenlőre

10

szerintem jó lenne hozzá egy telepítő is ha akarjátok én megcsinálom nektek ha nem akarjátok akkor is big_smile:D

11

A dekriptált linkek kimásolása és elmentése szöveges állományba és kigyűjtése egy külön ablakba , ahonnan át lehessen másolni egy stabil letöltőprogramba . Vagy még jobb lenne ha képes lenne átküldeni a letöltőprogramnak a linkeket : orbitdownloader , freedownloadmanager , flashget ,
de ez valószinüleg mediafire-nél nem működne

Utoljára berek szerkesztette (2009-07-15 15:40:37)