1

Téma: kihagyott linkek

Szia Pörköltszaft!
Először is nagyon köszönöm a DataGet3.5 programot. Nagyon szuper, csak egy kis problémám van vele (lehet, hogy a hozzá nemértésem miatt).
A vágólapról bemásolt limkek letöltése elkezdődik, ha kiadom az összes letöltése parancsot. Működik is, de egyszer csak gondol egyet és kihagy egy, vagy két vagy akár 4 linket is. Egyenként ragyogóan letölti, de autumatikus üzemben nem lehet egyedül hagyni, mert a letöltés után még egy csomó kihagyott linket le kell tölteni egyenként.
Előre is köszönöm a segítséget.
Frédi.

2

Válasz: kihagyott linkek

Szia.
Most jöttem rá, hogy ha csak leteszem a táljára a DataGetet működés közben, máris átugrik néhány linket.
Kérlek segíts, mert így nem tudom a progi előnyeit kihasználni.
Köszi
Frédi.

3

Hát frédi, nekem hibátlanul működik. Volt hozzá még május vége felé egy frissítés és azóta nekem nem hagy ki linkeket.
Próbálj updatelni.

4

sziasztok!
DataGet 3.00d-t használok, és nekem is ugyanez a problémám, 2-4 linket átugrik néhány letöltésnél, miközben a linkek élnek és virulnak, mert leellenőriztem őket, meg később ha beillesztem őket, és nem ugrik, akkor letöltődnek.
Miután pedig letöltött egy linket, az a "letöltött linkek" kategóriába kb 4szer helyeződik be egymás után....(időpont, méret blabla megegyezik.)

nem tudom, hogy befolyásoló tényezők-e: Windows XP-vel rendelkezem (.NET Framework 3.5 fent van.), laptopot használok, és internet routeren keresztül van. JA! és el ne felejtsem, addat.hu-s linkeknél történt ez (nálam legalábbis)

remélem tudtok segíteni smile
Köszi előre is, üdv, Makisama

5

Sziasztok!

DataGet 3.00d-vel nekem is ilyen gondjaim vannak. Több linket átugrik, kihagy, amit pedig letölt, az többször is berakja a letöltések közé. Így sajnos egyáltalán nem tudom  használni a programot sad
Remélem a közeljövőben sikerül majd kijavítani ezeket a kezdeti hibákat, mivel egyébként remek kis progi.

6

Sziasztok!

Nekem is ez a problémám kijelöltem 20 linket és a tízen valahányadik után kihagyott 12 link jött le összesen.
Nem tettem le a tálcára nem nyúltam semmihez még töltött.

7

Sziasztok nálam is a probléma hogy ki hagy linkeket.
De a 2.9 is ezt csinálja újabban.
Hol tudom elolvasni a választ?
Köszi előre is a segítséget.