1

Téma: DataGet.xml + letöltő lista törlödése (DataGet 3.00d)

Hali!!!  Gondolom vannak páran akiknek az .xml fájla megváltozik és ebből adódóan hibát ír ki, és az ikonok se jelennek meg. Én ezt kiküszöbölve írásvédettem a DataGet.xml-t, így nem omlik össze, de  így folyton kilépésnél hibát ír ki, és így nem tudom beállítani, hogy a letöltés befejeztével kapcsoljon ki a gép. Gondoltam megkérdezem nem lehetne-e valami olyan opciót belerakni, hogy kilehessen kapcsolni a beállítások mentését, vagy valami más stabilabb megoldást találni rá.
A másik problémám az, hogy sajnos a data elég sűrűn hülyül és a progi egyszerűen törli a letöltő listából. Ezt nem lehetne-e úgy megoldani mind a 2.XX-s változatokban, hogy folyton próbálkozzon és ahogy elérhető a fájl már szedje is???
Előre Köszönöm Szépen!!!
                                  gyilkos

Utoljára gyilkos szerkesztette (2009-04-25 14:28:47)

2

Válasz: DataGet.xml + letöltő lista törlödése (DataGet 3.00d)

Sziasztok!

Végülis ez nem új téma, mert a hibajelentések között találkoztam az általam felfedezett hibákkal, csak megoldást nem írtatok rá, vagy amit javasoltatok, sajnos nem jött be. sad
A prémium nem működik: "A felhasználónévhez és a jelszóhoz a böngészőben is használt párost írod be! Nem azt kell ami amit sms-ben kapsz, az csak arra szolgál hogy aktiváld a prémiumod!""azokat írtam, mégse jó!  :S""Ha böngészővel töltesz le prémiummal akkor megy gyorsan?""Válasz: Hiba az ingyen letöltésben.aham akkor 400kb/S de DataGettel 120-130kb/S s nem értem miért, pedig egy fájlt töltök egyszerre" Nekem csak 60 kb/S DataGettel.
Mi a baj?
"Mitől  van, hogy  megkezdi  a  film  letöltését , az  első  két  linket  letölti,  ezután   a többi  eltűnik. Kérlek  benneteket  hogy segitsetek , hogy tudjak  letölteni. ""Sajnos a DataGet 3.00c még nem teljesen hibamentes kiadás mint a neve is mutatja, de de a hibákat Pörköltszaft igyekszik minél hamarabb kijavítani."
A DataGet.3.00d-nél ugyanez a hiba.
Van valami ötletetek? Kérlek, segítsetek! Lehet, hogy én állítok be valamit rosszul, elbénázom...
Előre is köszönöm!
smoncsika

3

Válasz: DataGet.xml + letöltő lista törlödése (DataGet 3.00d)

smoncsika:
Én is ezt a problémát vetettem fel, és igazából nem a progi a rossz/se te, hanem a data. Mert sűrűn csinálnak valamit (503-s hibát dob=A szerver jelenleg nem elérhető [túlterhelés vagy karbantartás miatt].. Ez általában egy átmeneti állapot. ) És a program törli a listából.  Szóval ha nem hülyülne a data, nem lenne vele baj, de mivel hülyül, ezért orvosolni kellene ezt a már hibát.
Összességében: nem a programban van a hiba, de a program tökéletes felhasználóbarát alkalmazásához a programot kell javítani, mert  a data.hu úgyse lépne a cél érdekében, tehát ha ők nem lépnek, helyette nekünk (Pörköltszaftnak) kell lépni.
Remélem nem cifráztam túl big_smile

Utoljára gyilkos szerkesztette (2009-04-26 17:04:17)