1

Téma: Letöltés össze-vissza [3.00c]

Hi!

[Vista HP SP1 HUN, FW3.5 SP1, ESET SS 3, Admin jogok.]

Az elején pár letöltés simán tölt, de utána "megbolondul", majd kihagy, átugrik fájlokat, stb. Azt mutatja többször töltötte le, de valójában csak egyszer. Képernyőkép:

http://img401.imageshack.us/img401/9756/kpkivgs2.jpg

Ja, és mint látszik az ablak nevében, -12 letöltés van hátra. Mínusz? És amúgy már nincs több letöltés hozzáadva - ugye átugrotta őket és nem maradt már egy sem.

Harmadik nekifutás, apránként. Képernyőkép:

http://img172.imageshack.us/img172/4281/kpkivgs3.jpg

Aha big_smile [Ez a hiba orvosolható restart után.]

Többszöri restart után sem jön helyre a probléma, amit fentebb mutattam, kb az első 3-4 link tölt, többi eltűnik. Ami eltűnt, úgy mutatja, hogy az utolsó sikeres letöltés többször van letöltve. Hiába másolok hetven linket vagy hetet, ugyanúgy problémás a dolog.

Utoljára TommiE szerkesztette (2009-04-07 17:45:25)

Windows Vista Home Premium / 32bit / HUN / 6.0.6001 SP 1
Intel Pentium D CPU 3.00 GHZ / 4,0 GB RAM / 465 GB NTFS HDD / MSI T2D1G ATI HD4830 OC 1 GB
Eset Smart Security 3.0.672.0 / Eset Firewall

2

Válasz: Letöltés össze-vissza [3.00c]

Hali!

Szerintem próbáld meg azt, hogy letörlöd a mappát, és innen leszeded újra a DataGet3.00c.rar-t! Magyarul teljesen újra indítod a dolgot, mindent újra állítasz! Meglehet hogy valami történt a xml fájlal ami tárolja a beállításaidat és attól bolondult be!

Utoljára csigi szerkesztette (2009-04-07 18:25:09)

3

csigi írta:

Hali!

Szerintem próbáld meg azt, hogy letörlöd a mappát, és innen leszeded újra a DataGet3.00c.rar-t! Magyarul teljesen újra indítod a dolgot, mindent újra állítasz! Meglehet hogy valami történt a xml fájlal ami tárolja a beállításaidat és attól bolondult be!

Nekem is ugyan ez a hibám van de a dataget mappát letöröltem és a legfrisebb D-t leszedtem kitömörítettem és csak annyit állítottam be, hogy hova mentse
a legelső linknél jól töltötte le
a 2. nál már a letöltött részbe ugyan azt 2x mutatta és kitörölt 1 file-t a töltés listából
a 3. nál már 3x mutatta, hogy leszedte a linket és 3 file tünt el a letöltési listából
a 6. nál lestoppoltam, mert nem volt értelme folytatni így a letöltést
Lesz esetleg valami frissítés most a D ről esetleg E re és érdemes arra várni?
előre is köszi

4

Hello!
Nálam is szokta csinálni, szzerintem ez az 503-as hiba amit csinál veled. Én se tudok nagyon vele mit kezdeni, nem a porgram tehet róla, hanem a data szervere.MInden esetre ajánlom írásvédetté teni egyből a DataGet.xml filet, mint ahogy gyilkos:

gyilkos írta:

Hali!!!  Gondolom vannak páran akiknek az .xml fájla megváltozik és ebből adódóan hibát ír ki, és az ikonok se jelennek meg. Én ezt kiküszöbölve írásvédettem a DataGet.xml-t, így nem omlik össze, de  így folyton kilépésnél hibát ír ki, és így nem tudom beállítani, hogy a letöltés befejeztével kapcsoljon ki a gép. Gondoltam megkérdezem nem lehetne-e valami olyan opciót belerakni, hogy kilehessen kapcsolni a beállítások mentését, vagy valami más stabilabb megoldást találni rá.
A másik problémám az, hogy sajnos a data elég sűrűn hülyül és a progi egyszerűen törli a letöltő listából. Ezt nem lehetne-e úgy megoldani mind a 2.XX-s változatokban, hogy folyton próbálkozzon és ahogy elérhető a fájl már szedje is???
Előre Köszönöm Szépen!!!
                                  gyilkos

5

Én is frissítettem közben a d-re (mikor jön az e?)
És a hiba még mindig fennáll. Mivel érhetjük el ezt a bizonyos 503-mas hibát? Nekem még sosem fordult elő datánál, ha egyenként töltöttem a weboldalról (mármint egyenként bele a Flashgetbe onnan)... Talán kiküszöbölhető, ha a DataGet nem egyből akar tölteni miután egy fájl letöltött, hanem várhatna olyan 3 másodpercet? Ez idő alatt ellenőrizhetné az 503-mas hibát, és addig próbálkozik míg nem lesz oké.
Mert az ilyen kihagyások, hogy első pár link rendesen tölt, majd eltűnik 10 és sokszorosítja, meg ilyen apróságok eléggé furák... roll

Utoljára TommiE szerkesztette (2009-05-12 15:38:51)

Intel Pentium D CPU 3.00 GHZ / 4,0 GB RAM / 465 GB NTFS HDD / MSI T2D1G ATI HD4830 OC 1 GB

6

--== System Info ==--

Operációs rendszer: Microsoft Windows NT 5.1.2600 Szervizcsomag 2
.NET Framework verzió: v3.5
Adminisztrátori jogok: OK
DataGet verziója: 3.00d
Indítás helye: C:\Program Files\DataGet

Hiba:

Nagyon jó a program és régóta használom, De az új verzióval (3.00d) az a gondom hogy néha eltűnnek linkek a listából anélkül hogy letöltené, és sem a a letöltöttek között, sem a töröltek között, sem a letöltési listában nem jelenik meg. Nem tudom hogy az befolyásolja-e hogy rendelkezek prémium előfizetéssel a data.hu oldalon s a programnak be lett állítva a felhasználónév és a jelszó. A letöltést korlátoztam hogy egyszerre csak egy fájlt tölthet és azt is csak egy szálon, de ez nem segít rajta. Mint látom másoknak is hasonló a gondja, ha a javításhoz tehetnék egy-két építő jellegű javaslatot:
- Ha elsőre nem sikerül akkor megpróbálhatná x idő múlva automatikusan megpróbálja automatikusan n alkalommal. S ezeket az értékeket lehessen módosítani a beállításokban.
- Ha valamiért nem sikerül egy linket letöltenie akkor azt jó lenne egy külön listába tenni hogy egyszerűen lehessen követni mi az ami nem sikerült, s esetleg újra tudjuk majd indítani.

Köszönöm!

7

Sajna nekem is ezek a problémák fennálnak.

Van még egy hiba, amiről eddig nem láttam visszajelzést:

Beállítom, hogy csak egy szálon töltsön egyszerre, aztán mikor meggondolja magát, akkor tölt egyszerre 3 - 5 szálon. Tehát mindegy mit állítok be, kedvére cselekszik.

Üdv nektek.

8

notorius írta:

Sajna nekem is ezek a problémák fennálnak.

Van még egy hiba, amiről eddig nem láttam visszajelzést:

Beállítom, hogy csak egy szálon töltsön egyszerre, aztán mikor meggondolja magát, akkor tölt egyszerre 3 - 5 szálon. Tehát mindegy mit állítok be, kedvére cselekszik.

Üdv nektek.

Igen, nálam is önállósul néha...